Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, oktober 2020

I mange måneder har du haft en gnavende tvivl omkring din situation, du har frygtet at du kunne falde i en slags sort hul, som blev prentet i dit sind i januar. Men når oktober starter indser du, at det vil ikke ske. På det tidspunkt er arbejdspresset intenst og du bliver måske involveret i voldelige uenigheder med nogen der står dig nært, men du har opskriften til at klare konflikter og er i stand til at fortsætte med planer, som optager dig i perioden fra april til juni.

Der skal stadig gøres mange forberedelser og i løbet af de næste to til tre måneder, vil du være nødt til at gøre andre ting færdige, inden du starter noget nyt, men omkring jul gryr en ny æra og du opdager, hvad det er din skæbne at gøre mange år ind i fremtiden.

Midten af oktober er en tid med megen stres og det har nok at gøre med en undervisningsperiode eller et lærings projekt, eller måske en anden aktivitet, som udvider dine intellektuelle eller geografiske horisonter. Det er vigtigt for dig at overkomme usikkerhed på dette tidspunkt, og udfordringen er at udtrykke dine synspunkter og meninger, uden at virke pedantisk eller ufølsom. Giv dig selv masser af tid til at forberede intellektuelle udfordringer derhjemme, i den sidste del af måneden.

Dagens Horoskop