Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, oktober 2020

I løbet af oktober bevæger din tegnhersker, Mars, sig retrograd, hvilket udløser store begivenheder, som vil få indflydelse på dine relationer og din karriere i månederne forude. Når måneden starter vil fuldmånen i dit tegn vække en voksende opmærksomhed på, at jo mere du insisterer på at få din vilje, jo mere må folk gå på kompromis. I nogle ting er det godt at være stærk, når modstandere er svage, men i partnerskab får du større gavn af, når I begge er stærke. Det er noget at være opmærksom på midt i oktober, hvor der er en sjælden Sol-Mars modsætning.

Først i oktober, hvor Mars og Pluto står overfor hinanden, oplever du en ekstrem situation i dit professionelle liv, som ligner en begivenhed midt i august, som vender tingene på hovedet, sikkert på grund af en konfrontation med anonyme autoriteter. Du er måske nødt til at mobilisere al din modstandskraft for at klare dette, mens du slås med ultimatummer eller magtspil.

Mars fortsætter sin retrograde bevægelser for at møde Jupiter omkring weekenden den 17., hvilket er en tid med ideologisk konfrontation. Det er en tid hvor du er oppe imod folk, som bare ikke ved hvordan man klarer autoritet og derfor holder sig til rigide principper. Du kan skabe et gennembrud her og du vil komme ud som vinder i en konflikt, hvis du under at være for over selvsikker.

Dagens Horoskop