Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, oktober 2020

Oktober starter ret opmuntrende når det gælder familierelationer og festlige begivenheder, men det er en periode, hvor partnere kæmper eller er udfordrede på en måde. Omstændighederne er ikke ideale for dine relationer og heller ej hvis der er folk i skyggerne, som arbejder imod dig.

Et konfliktområde nu har forbindelse til dem som skulle være et godt eksempel for dig, med deres værdier, idealer og principper. Folk har det med at bruge hvad de ved på en lumsk måde, med dominerende synspunkter og ideer omkring, hvad der er rigtigt og forkert. Frem for at engagere dig i diskussioner, er det bedre at arbejde med disse folk, frem for imod dem og en lav profil hjælper til at tage luften af spændinger, især i undervisnings- og arbejdsmiljøer.

Når det gælder arbejdet, er det en god måned til at fokusere på kreativitet og din indlæringsevne, også selv om du ikke har alle redskaberne eller viden indenfor rækkevidde. Vær kræsen med hvem du skal lære fra og hvem du bør ignorere. Det er en hårdtarbejdende måned, men i slutningen af oktober, kommer du i en virkelig stærk position på jobbet og er i stand til at bruge dine folks talenter, for at opnå de resultater du ønsker, også selv om du møder stærk modstand i processen.

Dagens Horoskop