Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, oktober 2020

Når oktober starter er der stærk fokus på venskaber og alliancer, især når det gælder om at få tingene til at ske. En særlig ven forsøger måske at komme fremad men kommer ingen vegne, på grund af modstand fra magtfuld mennesker eller mangel på resurser. Generelt er det en frustrerende periode for venskaber og måske også børn, som ikke er dine egne, som også kan være svære at have med at gøre.

På jobbet starter måneden med uventede omvæltninger, men det er et godt tidspunkt til at gå ned i detaljerne, hvor du smider alt det rådne ud og opdager skjulte fejl og med folk i toppen, som har brug for at høre den uskinbarlige sandhed. Din støtte kan være uvurdelig for partnere, som skal træffe store beslutninger for at forandre deres situation. Det som virker denne måned er, at håndtere realiteterne uden at blinke.

På grund af, at din tegnhersker, Merkur, bevæger sig retrograd midt i oktober, mens den går imod planeten for forandring og innovation – Uranus – vil der ske mange uforudsigelige ting i denne måned og den næste. Lad dig ikke overraske af begivenheder du aldrig havde troet mulige og lad dem ikke stresse dig. Der er muligheder for radikale ændringer og du er nødt til at involvere andre, for at de kan hjælpe dig med denne proces.

Dagens Horoskop