Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, oktober 2020

Når oktober starter bevæger din tegnhersker, Saturn, sig direkte i Stenbukken, hvilket på ene side kan få dig til at føle, at du ingen steder kommer, men set fra et bredere perspektiv er det et vendepunkt – og et godt et, fordi en krise bliver afværget. Når den retrograde Mars støder sammen med Saturn på dette tidspunkt, starter du måneden med en endelig konfrontation, som kan have forbindelse til familie eller venner. Det er op til andre selv at finde ud af deres liv – du ved hvad du vil og du får travlt med at nå dertil.

Der er tilfældigvis en situation, som du fik en smagsprøve på fra april til juni, en tid som gav dig adgang til nye resurser og en helt ny attitude til, hvordan du lader dine erfaringer påvirke det nye felt. De næste to til tre måneder vil du være i stand til at fokusere på at skabe en transition og folk vil stå i kø for at komme ombord.

I mellemtiden er der kraftigt fokus på en ny udvikling i dit professionelle liv, især omkring nymånen den 16. oktober. Det er en periode med høje spændinger, hvor der går ild i gamle konflikter, hvilket gør professionelt diplomati meget vigtig. Du overvejer måske et lederskab, behæftet med for megen konsensus og manglende beslutningskraft og du giver dine synspunkter til kende.

Dagens Horoskop