Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, oktober 2020

Tingene lysner og der er fremgang efterhånden som oktober begynder, men nogle af de problemer, som har domineret dit liv i de seneste måneder er der stadig. Du vil især stadig opleve forhindringer på den kreative front, hvor du forsøger at overkomme usikkerhed og er usikker på, hvor meget energi du skal investere. Sommetider er det for meget og du virker som pressende og slår panden imod, sommetider er det for lidt, så virker du frygtsom.

Denne usikkerhed og spænding kan også have forbindelse til en du holder af eller et barn, som er uregerligt og som sætter dig i defensiven. Midten af oktober er testtid og når du har overkommet aggressionerne, som enten fremhæves i en ny social situation eller i forbindelse med et magtfuldt individ, bliver du ikke længere generet heraf. Din økonomiske situation kommer ind i ligningen på en eller anden måde og denne måned, eller den næste, vil du starte på det sidste stadie af en vigtig transformation.

Oktober er en måned, hvor livet for partnere er fyldt, måske på grund af en uforudseelig udvikling på jobbet, som kan være grunden til at tage ekstreme beslutninger. I din karriere er der fremgang og positiv økonomisk udvikling gennem hjælpsomme kolleger og associerede.

Dagens Horoskop