Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, oktober 2020

Når Merkur bevæger sig retrograd i dit tegn i løbet af måneden, går du ind i en periode med intense tanker, da du har at gøre med helt usædvanlige udfordringer i dit liv, som ikke vil forsvinde. Det er en tid hvor du foretrækker at sige den usminkede sandhed, frem for at forestille dig med diplomati. Hvis folk ikke kan lide hvad du siger, så afbryder du forbindelsen, frem for at gå på kompromis. Der vil venner som støtter dig og giver dig praktisk hjælp. Partnere vil ikke stå dig i vejen.

Men på arbejdet er de rigtige kampe i gang. Du er besluttet på at få din vilje, for du tror på, at det er vigtige at tage et initiativ og kæmpe mod folk, som tror de kan dominere scenen med forældede overbevisninger. Hvis du trænges op i en krog, er du klar til at brænde broer, for du kan ikke støtte ideer, som du ikke tror på.

Når solen bevæger sig ind i dit tegn omkring den 23. oktober, vil du nok få mere støtte fra tunge hitters og have flere kræfter på din side. Du er i stand til at give en enorm indsats i denne måned, hvor du justerer din tilgang og ændrer din strategi, indtil der kommer et gennembrud i din retning. Det er viljestyrke der tæller, men det er et langt træk, hvor virkelig succes ikke kommer før der er gået mindst to måneder.

Dagens Horoskop