Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, oktober 2020

Den første del af oktober er et godt tidspunkt for indlæring og rejser og der bliver brug for dine diplomatiske talenter under ret ekstreme omstændigheder. Denne periode er en tid, hvor du ønsker at udvide dine horisonter intellektuelt eller gennem rejser, men det er svært at finde det rette undervisningsmiljø, fordi du har tendens til at støde på fanatikere eller intellektuelle mobbere.

Nymånen den 16. fremhæver kommunikationsudfordringerne forude, især i dit arbejdsmiljø. Du bøjer dig bagover for at undgå skænderier, men dine grænser bliver skubbet så hårdt til, at du ender med at hævde din integritet. Nogle kolleger ønsker at finde svar i fortiden, men deres erfaring er ikke nogen hjælp lige nu – det er som om, at jo flere folk der insisterer på noget, desto mindre ønsker du at gøre det. Høflige afslag er den bedste strategi.

Der er en helt anderledes tone i den sidste uge af oktober og det er en tid, hvor du er uinteresseret i at gå på kompromis og demonstrativt vælger din egen vej. Du genopdager din personlige magt og er villig til at bryde tabuer og gøre noget helt ud af boksen. Uventede familienyheder kan ryste op i tingene og gøre dig skarpere til at løse dybtliggende reformer derhjemme.

Dagens Horoskop